Hugo Boss revine in Bucuresti

Postat la 03 decembrie 2009 107 afişări

Future Fashion International in colaborare cu Hugo Boss AG au deschis saptamana aceasta un nou magazin Hugo Boss in Bucuresti. Brandul de lux revine pe Calea Victoriei, dupa ce francizorul anterior Boss a inchis magazinul la inceputul primaverii.

Noul magazin Boss Store Bucuresti, este dispus pe doua etaje, cu o suprafata de 430 m.p., si ofera intreaga gama de produse din liniile Boss Black Menswear si Womenswear, Boss Orange Menswear si Womenswear, cat si Boss Green si Boss Selection. Produsele din Boss Black fac parte dintr-o gama "modern clasica", iar linia Boss Orange este special pentru persoanele dinamice.

Boss Green este linia sport barbateasca inspirata din golf, iar Boss Selection este linia de lux barbateasca. Future Fashion International mai detine un magazin Boss in Constanta, deschis la anul acesta la sfarsitul lunii martie.

La nivel international, casa de moda germana Hugo Boss a inregistrat vanzari de 1,23 miliarde euro in primele 9 luni ale anului, in scadere cu 9% fata de acceasi perioada a anului trecut.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
fashion,
Hugo Boss,
magazin,
deschidere
/actualitate/afaceri/hugo-boss-revine-in-bucuresti-5151048
5151048
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.