Hotelierii estimeaza ca piata se va redresa in 2011

Postat la 10 martie 2010 16 afişări

Majoritatea hotelierilor se aşteapta la o redresare a activitatii pe piata de profil peste cel putin un an, in conditiile in care in 2009 o mare parte dintre acestia estimau o revenire in 2010, potrivit unui studiu realizat de furnizorul de servicii juridice DLA Piper.

Raportul DLA Piper 2010 European Hospitality Outlook Report, realizat pe un esantion de 417 executivi din sectorul hotelier, indica un grad ridicat de scepticism privind redresarea activitatii in acest an. Astfel, doar 2% dintre respondenti se asteapta in acest an la o crestere sustinuta a activitatii, desi anul trecut 37% dintre acestia estimau un avans constant.

Mai mult de jumatate dintre hotelieri apreciaza ca tarifele de cazare nu vor reveni la nivelul de dinaintea perioadei de criza mai devreme de 2012.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
hoteluri,
estimari,
piata,
revenire,
DLA Piper
/actualitate/afaceri/hotelierii-estimeaza-ca-piata-se-va-redresa-in-2011-5734509
5734509
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.