Hergan: Cred ca revine interesul pentru investitii imobiliare

Postat la 09 februarie 2010 38 afişări

Omul de afaceri Alexander Hergan (desen), care a dezvoltat prin intermediul firmei Avrig 35 proiecte precum Charles de Gaulle Plaza (sediul Petrom si Vodafone) sau Iris Shopping Center din Titan, spune ca nu a anticipat caderea pietei imobiliare, iar faptul ca a vandut proprietati de circa 300 de milioane de euro la momentul potrivit a fost dictat de piata.

Hergan, care evita iesirile in presa, a participat ieri la evenimentul de lansare a unui nou proiect imobiliar al companiei Avrig 35 - un centru comercial pe bulevardul Theodor Pallady din Bucuresti - unde a vorbit despre planurile de viitor ale companiei, dar si despre miscarile inspirate din trecut.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/hergan-cred-ca-revine-interesul-pentru-investitii-imobiliare-5488605
5488605
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.