H&M plănuieşte să deschidă cinci magazine în aprilie şi mai

Autor: Ioana Mihai Postat la 13 februarie 2012 36 afişări

În primăvara acestui an, H&M vrea să deschidă magazine în cinci oraşe din ţară – Arad (Atrium Mall), Iaşi (Palas Iaşi), Craiova (Electroputere Parc), Brăila (Promenada Mall) şi Suceava (Iulius Mall).

Fiecare dintre noile spaţii are o suprafaţă de circa 1600 mp, pentru fiecare dintre noile magazine fiind angajaţi între 20 şi 25 de oameni.

Retailerul suedez de fashion Hennes&Mauritz a pătruns pe piaţa din România în primăvara anului trecut, când a deschis primul magazin în AFI Palace Cotroceni, pe 25 martie. În anul 2011, planul de expansiune a inclus, pe lângă cele 6 magazine deschise în Bucureşti, cinci dintre cele mai mari oraşe din ţară: Braşov, Cluj, Timişoara, Oradea şi Constanţa.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
h&m,
planuri,
expansiune,
magazine
/actualitate/afaceri/h-m-planuieste-sa-deschida-cinci-magazine-in-aprilie-si-mai-9230433
9230433
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.