Sute de persoane au asteptat deschiderea H&M. Cum comentati?

Autor: Iuliana Roibu Postat la 25 martie 2011 44 afişări

Vineri dimineata, peste 500 de persoane s-au strans la intrarea in mall-ul AFI Palace Cotroceni pentru a astepta deschiderea primului magazin H&M din Romania.

Primii cumparatori au venit de la ora 06:00 si s-au asezat la rand pentru a beneficia de cupoanele cadou de 80 de lei oferite de retailer primilor 100 de cumpărători ."Am venit de la ora 8 şi am reuşit să prind cupon. Nu am mai fost într-un magazin H&M, sper să pot cumpăra astăzi", a spus o clientă a magazinului.

La ora 11:00, CEO-ul companiei, Carlos Duarte, a tăiat panglica, permiţând primelor persoane să intre în magazin. H&M va deschide sâmbătă magazinul din Unirea Shopping Center, urmat de unităţile din Băneasa Shopping City (31 martie), Plaza Romania (8 aprilie) şi Bucureşti Mall (15 aprilie). De asemenea, compania va mai deschide până la sfârşitul anului magazine în Braşov, Timişoara şi Cluj-Napoca.

Retailerul suedez H&M cuprinde în prezent 2.200 de magazine în aproape 40 de ţări. Grupul are aproximativ 87.000 angajaţi şi comercializează haine pentru femei, bărbaţi, adolescenţi şi copii.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
H&M,
magazin aglomeratie,
deschidere
/actualitate/sute-de-persoane-au-asteptat-deschiderea-h-m-cum-comentati-8096628
8096628
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.