Guvernul ungar revine cu declaratii soc: "Economia este intr-o situatie foarte grava. Suntem in pragul default-ului"

Postat la 05 iunie 2010 10 afişări

Economia Ungariei este intr-o situatie "foarte grava", a declarat vineri un reprezentant al premierului de la Budapesta, alimentand ingrijorarile investitorilor privind criza datoriilor de stat din Europa si trimitand forintul la minimul ultimelor 12 luni, scrie Bloomberg.

"Este clar acum ca economia este intr-o situatie foarte grava", a spus Peter Szijjarto, purtatorul de cuvant al premierului Viktor Orban. "Nu cred ca e o exagerare sa vorbim despre intrarea in incapacitate de plata", a precizat el.

Declaratiile vin la o zi dupa ce vicepresedintele formatiunii politice Fidesz, Lajos Kosa, a afirmat ca exista "putine sanse" ca Ungaria sa evite soarta Greciei.

Mai multe amanunte pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
economie,
criza,
Ungaria,
Peter Szijjarto,
declaratii
/actualitate/afaceri/guvernul-ungar-revine-cu-declaratii-soc-economia-este-intr-o-situatie-foarte-grava-suntem-in-pragul-default-ului-6284711
6284711
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.