Green Net vrea afaceri de 6,5 mil. euro

Postat la 05 februarie 2009 55 afişări

Importatorul [i distribuitorul de cosmetice Green Net estimeaza ca va incheia anul 2009 cu o cifra de afaceri de 6,5 milioane de euro, cu aproximativ 18% mai mare fata de anul precedent.

"Cresterea va veni din extinderea portofoliului de produse, dar si din consolidarea brandurilor existente. Mizam si pe faptul ca tintim clientii cu venituri mari si foarte mari, care indiferent de contextul economic sunt clienti siguri", este de parere Andreea Gheorghiu, director general al Green Net, parte a grupului Farmexim, care include si reteaua de farmacii Help Net.

Compania, care activeaza de 10 ani pe piata romaneasca, fiind specializata in comercializarea produselor cosmetice, de frumusete, sanatate sau de nutritie, a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 5,5 milioane de euro, cu 36% mai mare comparativ cu 2007. 

Reteaua de trei parfumerii Beautik Haute Parfumerie, care vinde branduri precum Rance, Robert Piguet, E.Coudray, Etat Libre D’Orange, Costume National, Parfum de Nicolai sau Parfum D’Empire, a avut o contributie de circa 5% din afacerile totale ale firmei.

Compania este si unicul importator si distribuitor al produselor dermatocosmetice SkinCode, produse in Elvetia care sunt comercializate atat in marile lanturi de farmacii (Sensi Blue, Help Net), dar si in cele independente.  Pe piata parfumeriilor de lux mai activeaza Madison, Createur 5 D’Emotions si Elysee Concept.

Cititi mai multe aici despre piata de parfumerii exclusiviste din Romania.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Green Net,
cosmetice,
Andreea Gheorghiu
/actualitate/afaceri/green-net-vrea-afaceri-de-6-5-mil-euro-3865284
3865284
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.