Google vrea să scoată pe piaţă o tabletă şi ameninţă Apple cu o concurenţă brutală

Postat la 20 decembrie 2011 8 afişări

Google vrea să scoată pe piaţă în următoarele şase luni o tabletă "de cea mai înaltă calitate" şi va concura "brutal" Apple pe piaţa smartphone-urilor, potrivit declaraţiilor preşedintelui executiv al companiei, Eric Schmidt.

Într-un interviu acordat ziarului italian Corriere della Sera, Schmidt observă că "problemele Europei reflectă dificultăţile adaptării la o nouă realitate". "Cred că politicul din Italia, Europa, şi într-o oarecare măsură şi din SUA, nu a reuşit să se concentreze pe provocările viitorului. Iau în principal decizii tactice, în pofida importanţei chestiunilor: pensii, susţinerea euro. Însă problema reală este cea a competitivităţii globale, una din care nu ne putem retrage. Să zicem că eşti Italia şi produci ceva grozav, însă chinezii încep să o facă mai bine decât tine - atunci nu mai ai alternativă, trebuie să schimbi ceva", a comentat şeful Google.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
google,
tableta,
apple,
concurenta,
eric schmidt
/actualitate/afaceri/google-vrea-sa-scoata-pe-piata-o-tableta-si-ameninta-apple-cu-o-concurenta-brutala-9078404
9078404
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.