Google va lansa în Europa un serviciu TV de conţinut online pe televizor

Postat la 29 august 2011 10 afişări

Google va lansa la începutul anului viitor şi în Europa serviciul TV, disponibil deja în SUA, care facilitează clienţilor accesul la internet de pe televizor, folosind un browser, a declarat preşedintele gigantului american, Eric Schmidt.

Unele probleme apărute în timpul testelor au determinat analiştii să se întrebe dacă Google chiar vrea să continue acest proiect, însă Schmidt a dat asigurări că grupul va continua să promoveze serviciul şi să caute parteneri. Google TV, care permite utilizatorilor să amestece conţinutul online cu cel TV pe un televizor, prin folosirea unui browser, a fost lansat în octombrie în SUA. Serviciul a fost întâmpinat cu reacţii diverse şi a fost blocat imediat de trei reţele importante de televiziune din SUA.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
internet,
google,
tv,
serviciu,
lansare
/actualitate/afaceri/google-va-lansa-in-europa-un-serviciu-tv-de-continut-online-pe-televizor-8665931
8665931
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.