Google împlineşte 13 ani. Cum au ales angajaţii data aniversării?

Autor: Razvan Muresan Postat la 27 septembrie 2011 16 afişări

Motorul de căutare Google aniversează astăzi 13 ani de la înfiinţarea companiei. Larry Page şi Sergey Brin au început să lucreze la proiectul Google din anul 1995, însă compania a prins contur în septembrie 1998.

Data aniversării a fost aleasă în funcţie de momentul în care angajaţii au decis că le este poftă de tort; Compania a fost înfiinţată în septembrie, asa că luna rămâne aceeaşi mereu, dar ziua aniversării este aleasă de angajaţi.

Google fusese un start-up oarecare din industria online şi putini îi dădeau la acea vreme mari şanse de reuşită. În 2001 prindea însă suficient elan încât tânărul antreprenor Larry Page, care împreună cu Sergey Brin pornise cu patru ani în urmă ceea ce avea să devină cel mai mare motor de căutare din lume, să îi cedeze locul unui manager cu experienţă.

Citeşte povestea Google într-o amplă analiză pe www.businessmagazin.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
google,
aniversare,
internet,
motor de cautare
/actualitate/afaceri/google-implineste-13-ani-cum-au-ales-angajatii-data-aniversarii-8806154
8806154
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.