George Copos si Radu Enache, pe lista consilierilor alesi de Udrea pentru gasirea brandului de tara

Postat la 16 februarie 2010 12 afişări

Oamenii de afaceri din turism, George Copos, Radu Enache, Lucia Morariu si altii au fost alesi consilieri in proiectul brandului de tara, de catre ministrul dezvoltarii regionale si turismului, Elena Udrea.

George Copos controleaza grupul Ana Holding, care detine mai multe hoteluri in tara, in timp ce Radu Enache este proprietarul grupului hotelier Continental iar Lucia Morariu detine una dintre cele mai mari agentii de turism de pe piata, Eximtur din Cluj.

Brandul turistic al Romaniei va fi realizat cu un buget de 900.000 de euro bani europeni de catre compania spaniola de branding THR Asesores en Turismo, Hoteleria si Recreacion, in asociere cu Taylor Nelson Sofres, care au castigat licitatia anul trecut.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
turism,
brand,
Romania,
imagine,
Radu Enache,
George Copos
/actualitate/afaceri/george-copos-si-radu-enache-pe-lista-consilierilor-alesi-de-udrea-pentru-gasirea-brandului-de-tara-5533857
5533857
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.