Gedeon Richter, vanzari in crestere cu 70% la 9 luni

Postat la 11 noiembrie 2008 52 afişări

Compania farmaceutica ungara Gedeon Richter a inregistrat, in perioada ianuarie-septembrie 2008, vanzari pe piata locala de 113,6 milioane de euro, in crestere cu 70,1% fata de perioada similara a anului trecut avans ce claseaza Romania pe primul loc in topul majorarilor la nivel de grup

Vanzarile din Romania au fost devansate doar de cele inregistrate pe piata rusa, de 146,6 milioane de euro, iar pe urmatoarele locuri, dupa piata locala, s-au situat Ungaria si Polonia. Scaderi s-au inregistrat pe piata americana si ungara, rezultatele obtinute in tara de origine fiind influentate de efectele nefaste ale schimbarilor din sistemul sanitar, potrivit raportului.

 

Pe plan local, cea mai dinamica evolutie a avut-o divizia de distributie (firmele Dita Import-Export si Pharmafarm) si retail (farmaciile Richter), care a realizat vanzari de 103,9 milioane de euro, ceea ce echivaleaza cu o majorare de 87,5% fata de aceeasi perioada a lui 2007; incasarile diviziei de produse farmaceutice au avansat, in perioada analizata, cu 10,5%, pana la 19 milioane de euro.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
farmaceutice,
Gedeon Richter,
vanzari
/actualitate/afaceri/gedeon-richter-vanzari-in-crestere-cu-70-la-9-luni-3482003
3482003
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.