Gedeon Richter a crescut cu 70% pe piata locala in S1

Postat la 05 august 2008 13 afişări

Compania farmaceutica ungara Gedeon Richter a inregistrat, in primul semestru al anului acesta, vanzari pe piata romaneasca de 74,7 milioane de euro, in crestere cu aproape 70% (68,2%) fata de aceeasi perioada a anului trecut, cand s-au raportat 44,4 milioane de euro

Diviziile de distributie si retail ale producatorului au inregistrat cel mai mare avans, de 84,7% fata de perioada similara din 2007, pana la 67,8 milioane de euro. Divizia de produse farmaceutice a raportat o majorare a veniturilor de 8,6%, pana la 12,6 milioane de euro, principalele motoare de crestere fiind medicamente ca Postinor, Zeplan, Quamatel, Mydocalmin si Novynette, conform informatiilor raportului emis de companie.

 

La nivel de grup, vanzarile s-au cifrat la 453,2 milioane de euro, in crestere cu 1,9% comparativ cu perioada corespondenta a anului precedent. Compania detine activitati in Uniunea Europeana, in tarile ex-sovietice, in Statele Unite ale Americii si in Asia.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
farmaceutice,
Gedeon Richter,
rezultate
/actualitate/afaceri/gedeon-richter-a-crescut-cu-70-pe-piata-locala-in-s1-2851720
2851720
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.