Garsoniere noi pentru studenti, de la 80 euro/luna

Postat la 17 septembrie 2009 369 afişări

Dezvoltatorul Genesis Development, controlat de discretul om de afaceri roman Liviu Tudor, a inaugurat faza intai a proiectului West Gate Studios, compusa din 375 de garsoniere si apartamente cu doua camere, destinate inchirierii de catre studenti si tineri.

"Bucurestiul atrage an de an cel mai mare numar de studenti din intreaga tara si multi dintre acesti tineri decid sa ramana in capitala, pentru inceputul carierei. Spatiile de cazare dedicate lor sunt insa insuficiente si, de cele mai multe ori, nu ofera conditii adecvate", declarat Rob Stewart, presedinte al Genesis Development.

Pana in prezent, in complexul West Gate Studios a fost finalizata cladirea de locuinte A1 avand 375 de garsoniere si apartamente cu 2 camere, complet utilate si mobilate. Alte doua cladiri, totalizand 600 de garsoniere, sunt in faza de constructie si vor fi livrate pana la mijlocul anului viitor. Toate locuintele din cadrul complexului studentesc sunt destinate exclusiv inchirierii.

In functie de suprafata locuintei (garsoniera tip 1 - suprafata 25 mp plus balcon, garsoniera tip 2 - suprafata 35 mp plus balcon sau apartament cu 2 camere - suprafata 70 mp plus balcon), precum si de avansul platit la inchiriere, preturile pornesc de la 80 de euro/persoana/luna, TVA inclus, fara intretinerea lunara si pretul utilitatilor care sunt contorizate individual.

Toate locuintele au baie individuala, sunt complet mobilate si utilate, iar dotarile standard includ si aer conditionat, televizor si cablu, internet, bucatarie utilata, plita electrica, frigider si cuptor cu microunde, acoperind astfel toate necesitatile si oferind maximum de confort.

Complexul urmeaza sa mai includa si o zona de sport, West Gate Club, cu piscina acoperita, jacuzzi, spa, fitness, squash, biliard, pista automata de popice, terenuri de basket si de tenis si patinoar pe timp de iarna. De asemenea, West Gate Studios include si o zona comerciala cu supermarket, restaurant, cafe-bar, curatatorie, spalatorie, agentie de voiaj si centru medical.

Genesis Development este unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari locali, detinand parcurile de afaceri Novo Park (suprafata inchiriabila de 65.000 mp) , din zona de nord a Capitalei, si West Gate Business Center (suprafata inchiriabila de 60.000 mp).

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/garsoniere-noi-pentru-studenti-de-la-80-euro-luna-4907741
4907741
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.