Gabriel Sincu este primul roman numit partener al grupului Mazars

Postat la 03 martie 2010 22 afişări

Gabriel Sincu (36 ani), coordonator al departamentelor de consultanta fiscala si outsourcing in cadrul companiei de audit si consultanta Mazars, a devenit primul partener de nationalitate romana al organizatiei internationale.

Desemnarea lui Gabriel Sincu in structurile de conducere ale Grupului Mazars, care are la nivel global 607 parteneri, a avut loc in cadrul Conferintei Anuale a Partenerilor, desfasurata de curand la Londra.

In urma acestei decizii, Sincu devine al treilea partener in biroul din Bucuresti al Mazars, alaturi de Jean-Pierre Vigroux - managing partner si Hubertus Eichler - german & austrian desk coordinator.

"Promovarea la nivel de parteneriat a unui membru din echipa Mazars din Romania, care si-a cladit intreaga cariera in cadrul companiei, exprima gradul de maturitate la care a ajuns expertiza locala. Pot spune, din experienta, ca dezvoltarea companiilor este accelerata prin includerea in structurile de management a partenerilor locali si am convingerea ca voi retrai aceasta experienta si cu Gabriel", a declarat Jean-Pierre Vigroux, managing partner al biroului Mazars din Romania.

Mazars este unul din cei mai puternici jucatori de pe piata romaneasca de audit si consultanta, ocupand pozitia a sasea in topul companiilor de profil, cu o cifra de afaceri in 2009 de aproximativ 4 milioane de euro.

Echipa locala include aproximativ 100 de specialisti (auditori, experti contabili, consultanti fiscali si avocati).

"Consider ca promovarea mea denota interesul grupului pentru o prezenta solida pe piata romaneasca si imi doresc ca evolutia pozitiva a biroului nostru din ultimii ani sa continue", a declarat Gabriel Sincu, partener, head of Tax & Outsourcing Services.

Gabriel Sincu are o experienta de 12 ani in fiscalitate si este membru al Camerei Consultantilor Fiscali din Romania (CCFR), Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania (CECCAR), ACCA (Association of Chartered Certified Accountants), Asociatiei Romane si Internationale a Auditorilor Interni (AAIR/IIA).

In prezent, Gabriel Sincu coordoneaza departamentele de Taxe si Servicii de Outsourcing (Contabilitate si Payroll). "Pe piata de consultanta fiscala si outsourcing, vom asista in 2010 la o continuare a tendintelor remarcate anul trecut. Tranzactiile mari, care fac <sarea si piperul> meseriei noastre, vor fi in continuare putine, si ne vom concentra cu totii asupra tranzactiilor de dimensiuni mai reduse si asupra serviciilor de consultanta fiscala oferita ca activitate curenta clientilor nostri, pe problemele cu care se confrunta zi de zi. In ceea ce priveste serviciile de outsourcing, sesizam o evolutie imbucuratoare, in conditiile in care tot mai multe companii decid sa mearga in directia externalizarii serviciilor de contabilitate si salarizare", a mai spus Sincu.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
consultanta,
Mazars,
Gabriel Sincu
/actualitate/afaceri/gabriel-sincu-este-primul-roman-numit-partener-al-grupului-mazars-5701513
5701513
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.