Frenezii financiare: Cinci secole de baloane de sapun si prabusiri

Postat la 11 ianuarie 2010 18 afişări

Istoria este plina de frenezii financiare care pareau ridicole dupa ce erau intelese mai tarziu, insa in vremea lor erau privite cat se poate de normal.

Potrivit CNNMoney.com, daca in anii 1600, florile dadeau tonul cresterilor, tehnologizarea a facut ca, dupa febra aurului de la mijocul anilor 1800, sa se impuna caile ferate, bicletele, radiourile si, mai tarziu, electronicele si electrocasnicele. Vedetele ultimilor douazeci de ani ai secolului al XX-lea au fost internetul si sectorul IT, iar in noul mileniu au explodat imobiliarele, iar goana dupa aur pare sa revina, de aceasta data , intr-un al treilea episod.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/frenezii-financiare-cinci-secole-de-baloane-de-sapun-si-prabusiri-5290551
5290551
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.