Fostul presedinte al Anchor isi face un outlet in Vitan

Postat la 08 iunie 2010 50 afişări

Compania TC Real Estate Development and Management SRL va dezvolta un centru comercial de tip outlet in zona de est a Capitalei, inaugurarea fiind programata pentru primavara anului viitor.

Proiectul, care se va numi Vitan Outlet, va fi amplasat pe Calea Vitan si va fi al doilea de acest tip din Bucuresti, dupa Fashion Outlet House, deschis pe Autostrada Bucuresti - Pitesti in urma cu doi ani. Dezvoltarea centrului comercial va necesita o investitie de 16 milioane de euro.

"Este important de mentionat faptul ca acest proiect este primul outlet localizat in interiorul orasului, beneficiind de acces facil dinspre toate cartierele, atat cu transportul public cat si cu masina personala" a declarat Tunc Capa, presedintele companiei dezvoltatoare si fostul presedinte al Anchor Grup S.A., proprietarul Bucuresti Mall si Plaza Romania.

Vitan Outlet va dispune de o suprafata totala inchiriabila de 12.300 mp si 293 de locuri de parcare, urmand sa includa peste 70 de magazine, zona de food court, bowling si billiard, dar si spatii de birouri si de depozitare.

Agentul de inchiriere al proiectului va fi compania de consultanta imobiliara The Advisers Knight Frank. "Exista deja precontracte semnate si este un interes din partea comerciantilor, avand in vedere stocurile acumulate. Investitia intr-un magazin dintr-un outlet este mai mica decat cea intr-un magazin dintr-un mall", a precizat Monica Barbu, vicepresedintele The Advisers Knight Frank si directoarea departamentului de retail din cadrul companiei. Potrivit acesteia, compania dezvoltatoare este controlata de catre Tunc Capa.

Acesta este al treilea anunt de incepere a constructiei unui centru commercial din acest an, dupa prima faza a proiectului Coresi Brasov si dupa Pallady Shopping Center, care ar urma sa fie dezvoltat de catre Avrig 35.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/fostul-presedinte-al-anchor-isi-face-un-outlet-in-vitan-6317635
6317635
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.