Firma care a castigat repararea strazilor din Vatra Dornei, infiintata cu doua zile inaintea licitatiei

Postat la 13 aprilie 2011 18 afişări

O comisie constituita prin ordin al prefectului de Suceava, Sorin Popescu, a constatat ca licitatia pentru modernizarea si repararea drumurilor din municipiul Vatra Dornei a fost ilegala, iar firma care a castigat licitatia se infiintase cu doua zile inainte de a participa la aceasta selectie.

Potrivit unui comunicat de presa al Prefecturii Suceava, prefectul judetului, Sorin Popescu, a dispus constituirea unei comisii care sa verifice respectarea prevederilor legale privind licitatia organizata la Primaria municipiului Vatra Dornei in cursul lunii februarie, pentru proiectarea, modernizarea, repararea si intretinerea drumurilor si strazilor din oras. In urma analizarii documentatiei care a stat la baza procedurii de atribuire a ofertei castigatoare au fost constatate mai multe nereguli, cea mai grava fiind ca demersul organizarii procedurii de achizitie publica prin licitatie deschisa nu a avut sustinerea Consiliului Local, iar primarul nu a fost imputernicit prin hotararea CL sa reprezinte interesele unitatii administrativ-teritoriale in vederea finantarii si realizarii acestui proiect de interes public local.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
licitatii,
firme,
reparare,
strazi,
Vatra Dornei,
PDL
/actualitate/afaceri/firma-care-a-castigat-repararea-strazilor-din-vatra-dornei-infiintata-cu-doua-zile-inaintea-licitatiei-8154397
8154397
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.