Farmexim a vandut de 115 mil. euro in S1

Postat la 30 iulie 2008 52 afişări

Grupul farmaceutic Farmexim, controlat de Ovidiu Buluc, a inregistrat, in primul semestru al anului, vanzari consolidate de 115 milioane de euro, in crestere cu 43% fata de perioada similara a anului trecut

Lantul de farmacii Help Net, parte a grupului Farmexim, a raportat, in perioada mentionata, o cifra de afaceri de 32 de milioane de euro, in crestere cu 40% fata de aceeasi perioada din 2007, pe fondul deschiderii de noi unitati si a majorarilor de vanzari la medicamentele eliberate cu prescriptie medicala.

 

“Am investit in primele sase luni ale anului circa un milion de euro in deschiderea si relocarea de farmacii si suntem interesati de sustinerea unei cresteri organice, profitabile si de oferirea unor standarde ridicate si nicidecum de cresteri care ar putea deveni nesustenabile”, a declarat Isabelle Iacob, director general al lantului de farmacii.

 

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/farmexim-a-vandut-de-115-mil-euro-in-s1-2837092
2837092
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.