Facebook isi lanseaza propriul serviciu de e-mail, „ucigasul de Gmail”

Postat la 15 noiembrie 2010 19 afişări

Adresele de e-mail "@facebook", la care pot apela 500 de milioane de utilizatori, vor fi doar un pas inaintea aparitiei unui motor de cautare bazat pe "preferintele grupului de prieteni", care ar putea detrona Google.

"Ucigasul de Gmail", un nou serviciu de e-mail oferit de Facebook, ar urma sa ia nastere chiar de astazi, desi, pana in ultimele clipe, conducerea companiei a negat zvonurile. Adresele de e-mail "@facebook", care se asteapta sa fie create de o buna parte din cei 500 de milioane de utilizatori ai popularei retelei sociale, arunca manusa gigantului Google, care s-ar putea trezi, foarte curand, si cu un motor de cautare rival.

Combinat cu serviciile de gestionare a fotografiilor si de anuntare a diferitelor evenimente (unele cu implicatii politice - precum momente din campaniile electorale din SUA, din 2008 si 2010), serviciul de posta electronica al Facebook ar deveni "un adversar total al Gmail", considera The Guardian.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
IT&C,
internet,
Google,
Facebook,
e-mail,
servicii
/actualitate/afaceri/facebook-isi-lanseaza-propriul-serviciu-de-e-mail-ucigasul-de-gmail-7715088
7715088
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.