Eureko a inchiriat 4.300 mp in Olympia Tower

Postat la 12 martie 2009 14 afişări

Administratorul de pensii private si asigurari Eureko, fost Interamerican, a inchiriat o suprafata de birouri de 4.310 metri patrati in Olympia Tower, a anuntat agentul care a intermediat tranzactia, CB Richard Ellis Eurisko

“Pentru Eureko, in Romania, acesta este un an provocator, dar si entuziasmant marcat de multe etape de dezvoltare, dar si de nenumarate initiative noi. Noul sediu central din Olympia Tower confirma angajamentul nostru de a intari pozitia Eureko in Romania,” a declarat, intr-un comuicat, Frans van der Ent, country manager al Eureko.

 

Potrivit CBRE Eurisko, Olympia Tower este o cladire de birouri clasa A, cu o structura 2S+P+MZZ+12, a carei suprafata totala inchiriabila este de peste 9.500 de metri patrati. Cladirea este amplasata in apropiere de Piata Muncii, potrivit datelor funizate pentru realizarea suplimtntului BUSINESS Office, urmand a fi finalizata in trimestrul III, 2009.

 

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/eureko-a-inchiriat-4-300-mp-in-olympia-tower-4043101
4043101
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.