eMAG: Vindem 100 de laptopuri Alienware anul acesta

Postat la 08 septembrie 2009 171 afişări

Cel mai mare magazin de comert online din Romania, eMAG, a incheiat un contract in exclusivitate cu Dell pentru a aduce in Romania laptopurile Alienware, asteptarile de vanzari ridicandu-se la 100 de bucati pana la finalul acestui an, potrivit lui Radu Apostolescu, directorul de marketing al companiei.

Deocamdata, in oferta eMag sunt disponibile numai doua configuratii ale noii platforme Alienware M17x, pretul de vanzare fiind de 10.000 de lei pentru versiunea cu procesor Intel Core 2 Duo, respectiv 14.000 de lei pentru versiunea cu procesor Intel Core 2 Quad. De asemenea, sunt disponibile aplicatii software dezvoltate special pentru aceste platforme, cum ar fi, spre exemplu, recunoasterea biometrica a posesorului prin intermediul camerei video incorporate.

"Intr-un orizont de timp de cateva luni, vom incerca sa aducem pe piata locala mai multe produse din portofoliul Alienware si sa oferim clientilor posibilitatea sa-si configureze propriile modele de computere", spune Radu Apostolescu.

Laptopurile producatorului american detinut in proportie majoritara de Dell se adreseaza in special pasionatilor de jocuri vtdeo, avand configuratii foarte performante, ceea ce explica si faptul ca Alienware produce stocuri foarte limitate din fiecare model al gamei si in general personalizate pentru fiecare client.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
IT&C,
eMag,
laptopuri,
Alienware,
oferta
/actualitate/afaceri/emag-vindem-100-de-laptopuri-alienware-anul-acesta-4873004
4873004
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.