eMAG lanseaza Bonus Card pentru cumparaturi in 12 rate fara dobanda

Postat la 15 iunie 2010 274 afişări

Magazinul online eMAG a lansat in parteneriat cu GE Garanti Bank o noua oferta de creditare, valabila pana la jumatatea lunii septembrie. Prin Bonus Card, consumatorii pot face cumparaturi in 12 rate, fara dobanda, plata ratelor incepand dupa o perioada de trei luni de gratie.

Clientii pot realiza platile atat online, prin platforma securizata a magazinului online, cat si unul dintre cele cinci showroom-uri din Bucuresti, Iasi, Cluj, Ploiesti sau Timisoara.

Bonus Card este primul card de credit multi-brand cu cip din Romania, care poate fi utilizat intr-o retea de peste 3.400 de magazine partenere GE Garanti Bank din Romania, printre care se numara acum si eMAG.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
card,
eMag,
comert,
GE Garanti Bank,
rate,
cumparaturi
/actualitate/afaceri/emag-lanseaza-bonus-card-pentru-cumparaturi-in-12-rate-fara-dobanda-6421983
6421983
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.