Electrolux Romania a crescut cu 6,5%

Postat la 05 mai 2008 15 afişări

Producatorul de aparatura electrocasnica si de uz profesional, Electrolux Romania, a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de aproape 150,7 milioane euro.

Potrivit datelor prezentate de companie, rezultatele indica o crestere de circa noua milioane euro fata de cele aproximativ 141,5 milioane euro inregistrate la sfarsitul anului precedent.

Producatorul suedez este prezent in Romania de 13 ani si detine, pe langa divizia de vanzari si marketing, 99,52% din actiunile fabricii de aragazuri din Satu Mare. Fabrica realizeaza cea mai mare parte din productia de aragazuri Zanussi si a beneficiat in 2007 de o investitie de aproximativ 1,4 milioane euro, ridicand valoarea investitiilor totale ale grupului in fabrica la circa 32 milioane euro.

La nivel global, grupul a avut anul trecut vanzari de 105 miliarde coroane suedeze (n.r. circa 148 miliarde euro).

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
electrocasnice,
electrolux
/actualitate/afaceri/electrolux-romania-a-crescut-cu-6-5-2611566
2611566
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.