Economia Romaniei se afla in ultima faza a crizei

Postat la 18 martie 2010 10 afişări

Economia Romaniei a atins deja minimul, dar acum traverseaza ultima faza a crizei, care se manifesta prin dificultati "uriase" privind bugetul public, considera vicepresedintele Bancii Europene pentru Investitii, Mathias Kollatz-Ahnen.

"Criza nu s-a terminat. Cateodata oamenii sunt prea pesimisti, iar alteori prea optimisti . Fiecare dintre declaratiile care sustineau ca criza s-a terminat - mai mult sau mai putin - au fost in mod clar prea optimiste", a spus Kollatz-Ahnen, dupa o conferinta de presa organizata al Bucuresti.

El a explicat ca in general o criza are patru faze, care sunt traversate si de economia romaneasca, cel din urma efect manifestandu-se la nivelul bugetului public .

Mai multe amanunte pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/economia-romaniei-se-afla-in-ultima-faza-a-crizei-5756413
5756413
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.