Dupa Grecia urmeaza Ungaria? Reprezentantii puterii de la Budapesta cred ca da

Postat la 03 iunie 2010 15 afişări

Economia Ungariei este intr-o situatie mai grava decat se astepta noul guvern, format de partidul Fidesz, iar tara are "sanse foarte mici" de a evita soarta Greciei, a afirmat vicepresedintele formatiunii politice, Lajos Kósa, citat de cotidianul local Portfolio.

In aceasta situatie, guvernul va fi nevoit sa pregateasca un plan de masuri pe termen scurt, de pana la doi ani, a afirmat intr-o conferinta Kósa, care ocupa si functia de primar al orasului Debrecen, scrie Mediafax.

Partidul de centru-dreapta Fidesz a castigat alegerile parlamentare din Ungaria, obtinand o majoritate de doua treimi in legislativ si puterea de a amenda orice lege. Ungaria a fost condusa in precedentii opt ani de Partidul Socialist.

Cititi mai mult pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Lajos Kósa,
economie,
Ungaria,
Grecia
/actualitate/afaceri/dupa-grecia-urmeaza-ungaria-reprezentantii-puterii-de-la-budapesta-cred-ca-da-6265891
6265891
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.