Dragos Dinu, fost CEO al A&D Pharma, intra in afaceri cu Link Resource si NNDKP

Postat la 17 decembrie 2008 57 afişări

Fostul CEO al companiei farmaceutice A&D Pharma, liderul pietei de distributie si retail, a devenit partener al firmei de consultanta in domeniul sanatatii Link Resource, controlata de Nicolae Voiculescu, fost sef al Novartis Romania

Link Resource, infiintata la inceputul anului, ofera servicii de consultanta legala, management si executie in industria medicala si farmaceutica si beneficiaza de un parteneriat strategic cu casa de avocatura Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) in ceea ce priveste domeniul juridic. In prezent, in cadrul Link Resource lucreaza peste 30 de consultanti, care au realizat deja zece proiecte integrate pentru sapte clienti din industria sanatatii.

 

Colaborarea lui Dinu cu Link Resource va incepe oficial pe data de 5 ianuarie, dupa ce contractul cu A&D Pharma va expira la finalul acestui an. Dragos Dinu a renuntat la conducerea A&D Pharma in august, dupa sase ani in functia de CEO, experienta sa in cadrul companiei totalizand 13 ani. Nicolae Voiculescu a petrecut opt ani la carma filialei romanesti a producatorului farma Novartis inainte de a-si infiinta propria firma – Link Resource.

 

Cititi aici mai multe detalii despre principalele schimbari manageriale din domeniu in 2007.

 

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/dragos-dinu-fost-ceo-al-a-d-pharma-intra-in-afaceri-cu-link-resource-si-nndkp-3666892
3666892
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.