Dragomir: "Voi scoate peste 120 de milioane de euro din drepturile TV"

Postat la 27 iulie 2010 12 afişări

Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a vorbit despre situatia fotbalului din Liga I, care se afla aproape de colaps din cauza crizei financiare, dar si despre mutarile facute de Steaua, Rapid si FC Vaslui.

"Sumudica va face mare cariera, este interesat non-stop de fotbal. Vasluiul are o echipa de temut, antrenorul este un om serios, dar sa vedem ce or sa spuna rezultatele. Numai meritul lui Piturca este ceea ce a realizat pana in prezent la Steaua. Pe patron nu il injura nimeni daca sunt multi spectatori, nu ar avea de ce sa fie injurat pentru ca a facut multe pentru Steaua in acest sezon. Lui Piti ii place ca jucatorii sa tina mingea cat mai mult, sa isi innebuneasca adversarul", a spus Dragomir la Sport.ro.

Cititi mai multe pe www.prosport.ro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sport,
fotbal,
liga 1,
TV,
dumitru dragomir,
lpf
/actualitate/afaceri/dragomir-voi-scoate-peste-120-de-milioane-de-euro-din-drepturile-tv-6738411
6738411
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.