DLA Piper Romania intra pe litigii

Postat la 11 martie 2009 59 afişări

Biroul de avocatura DLA Piper Romania si-a extins aria de expertiza prin formarea departamentului de litigii si reglementari.

Noul departament, coordonat de Radu Balas, vine in intampinarea schimbarilor din piata de avocatura, unde dosarele se muta de pe practici ca real estate, M&A sau finantari, pe domenii ca cel de reorganizari, restructurari sau litigii, unde cererea pentru serviciile de consultanta este in crestere.

Cooptarea lui Radu Balas creste la 17 numarul avocatilor din biroul local al DLA Piper. Balas vine de pe pozitia de Senior Associate in cadrul Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen, si va avea acceasi titulatura si in DLA Piper Romania. Expertiza sa include toate ariile de litigii comerciale, in special litigii de proprietate intelectuala, achizitii publice, drept societar si dispute contractuale.

Radu Balas si Marian Dinu, actualmente Country Managing Partner al DLA Piper Romania, au lucrat impreuna in biroul local al Linklaters.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
DLA Piper,
avocatura,
litigii,
Radu Balas,
Linklaters
/actualitate/afaceri/dla-piper-romania-intra-pe-litigii-4039885
4039885
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.