Divizia de fashion a RTC, la a sasea varianta de buget

Postat la 27 octombrie 2009 19 afişări

Rafar, divizia de fashion a grupului RTC, condus de omul de afaceri Octavian Radu, a trecut de la "colectionarea" de branduri de fashion la inchideri si mutari de magazine dupa o scadere medie a consumului de 30%-40%.

Chiar daca vrea sa iasa din criza cu cat mai multe magazine si branduri, conducerea companiei recunoaste ca a trebuit sa recurga la cateva "miscari" in structura portofoliului pentru a limita cat mai mult pierderile.

Am facut incontinuu ajustari de buget, pe care l-am revizuit din octombrie 2008 pana acum de sase ori. Mai mult, toate previziunile au urmarit o linie descrescatoare, iar la ultima am zis ca daca situatia va fi si mai dificila de atat, nu vom mai avea cu ce sa intervenim pentru a reduce pierderile.

Nu poti sa lasi magazinele fara angajati sau mallurile fara sa le platesti chiria", a declarat pentru ZF Ramona Stanciulescu, directorul general al Rafar.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Fashion,
RTC,
buget,
Octavina Radu
/actualitate/afaceri/divizia-de-fashion-a-rtc-la-a-sasea-varianta-de-buget-5053262
5053262
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.