Divizia Arval a Arcelor Mittal Construction a vandut 30% din productia locala in Bulgaria

Postat la 14 octombrie 2009 165 afişări

Arval Romania, una din cele trei divizii locale ale ArcelorMittal Construction Romania, a vandut in acest an 30% din productia proprie pe piata din Bulgaria.

"Anul acesta ne-am focusat pe adaptarea ofertei noastre la nevoile actuale ale pietei din Romania, dar si la cerintele pietelor din regiune. Astfel, 30 de procente din volumul total al productiei Arval a mers catre piata din Bulgaria" a declarat directorul de vanzari al Arval, Dan Vlaiculescu.

Arval este divizia de solutii pentru inchideri exterioare pentru cladiri din cadrul ArcelorMittal Construction Romania, divizie care a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de opt milioane de euro, dintr-un total de 24 milioane de euro realizat de divizia locala de constructii a ArcelorMittal.

Arval a vandut in primele noua luni ale acestui an 300.000 de metri patrati de panouri sandwich, cantitate produsa integral in Romania. Comparativ, anul trecut Arval a vandut aproximativ 325.000 mp de panouri sandwich.

Cota de piata a companiei a crescut astfel la noua procente, potrivit lui Dan Vlaiculescu. "Marirea considerabila a gamei de produse ne-a facilitat practic evolutia buna pe o piata in scadere (pe volume cu 22%) fata de aceeasi perioada a anului 2008" a mai declarat acesta

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/divizia-arval-a-arcelor-mittal-construction-a-vandut-30-din-productia-locala-in-bulgaria-4988782
4988782
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.