Directorul financiar al Microsoft, Chris Liddell, paraseste compania

Postat la 25 noiembrie 2009 12 afişări

Chris Liddell, CFO-ul gigantului software Microsoft, va demisiona dupa 4 ani jumatate petrecuti in cadrul companiei, informeaza Bloomberg.

Liddell, in varsta de 51 de ani, va parasi compania la finale acestui an, acesta urmand sa fie inlocuit de Peter Klein, care a ocupat un post asemanator la diviziile de servere si business, cele mai mari operatiuni, dupa vanzari, din ultimul trimestru.

Liddell, care s-a alaturat companiei in 2005, a fost primul outsider care a fost numit director financiar in ultimii 20 de ani, acesta administrand si un program de reducere a cheltuielilor cu 3 miliarde dolari, primul astfel de program care a presupus concedieri.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/directorul-financiar-al-microsoft-chris-liddell-paraseste-compania-5131401
5131401
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.