Dimo Stefanov: Asumarea riscurilor, pe ordinea de zi

Postat la 19 august 2022 93 afişări

Dimo Stefanov: Asumarea riscurilor, pe ordinea de zi

Vârstă: 33 de ani

Funcţie: Country Manager

Companie: Tavex România

Cifră de afaceri: >2 mil. euro

Număr de angajaţi: 15

Experienţă: Absolvent de Matematică şi Finanţe, s-a alăturat echipei Tavex în 2013, iniţial pe un post de junior dealer de trezorerie. În urmă cu trei ani a preluat funcţia actuală.


Ambiţia sau talentul – ce contează cel mai mult pentru a avea succes?              

Nu aş şti ce contează mai mult, dar pot spune că sunt foarte competitiv. Am fost ambiţios în orice m-am implicat. Nu ştiu care este talentul meu. Poate că am o doză de „nebunie ţinută sub control”. Nu renunţ, mă descurc în condiţii de stres şi pot duce un proces de la început până la sfârşit.

Care este cea mai mare realizare din viaţa ta de până acum?

Cu siguranţă, fiul meu e cea mai mare realizare a mea.

Dacă ar fi să oferi un rating vieţii tale de până acum, între 1 şi 10, care ar fi acesta?

9. În general, mă simt foarte bine cu mine însumi. Accept ceea ce sunt şi ceea ce am. Acel punct în plus de care am nevoie pentru 10 este legat de asumarea riscurilor. Recent am început să îmi dau seama cât de scurtă este viaţa – nu e timp pentru a fi împotriva asumării riscurilor.

Cine este mentorul tău?

Cred că persoana care a avut cel mai mare impact în viaţa mea este tatăl meu. El a fost un mentor pentru mine şi mă simt foarte norocos pentru familia în care am crescut.

Ce te motivează?          

În inima mea, sunt inginer. Îmi place să fac lucrurile să funcţioneze şi să arate ca un Ferrari şi între timp, să mă bucur de proces.

Care crezi că este cea mai mare provocare a vremurilor noastre? 

Să ne păstrăm libertatea. Oamenii tind să îşi înlocuiască libertatea cu siguranţa şi nimic bun nu se întâmplă din acest schimb.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Servicii Financiare,
Dimo Stefanov

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.