Diana Coroabă: Izolarea experimentată în 2020 a fost dificilă şi cred că ne-a schimbat priorităţile

Autor: Andra Stroe Postat la 02 iulie 2021 121 afişări

Diana Coroabă: Izolarea experimentată  în 2020 a fost dificilă şi cred că ne-a schimbat priorităţile

Partener de Taxe, Lider Servicii FinanciarePwC România


Cifră de afaceri: N/A Profit: N/A NUMĂR DE ANGAJAŢI: > 800


—   Cea mai importantă lecţie pe care am învăţat-o în pandemie:

Izolarea experimentată  în 2020 a fost dificilă şi cred că ne-a schimbat priorităţile, ne-a făcut să  preţuim mai mult lucrurile pe care le aveam înainte de pandemie. Însă am descoperit că putem face lucruri care ni se păreau aproape imposibile atât în viaţa noastră personală, cât şi în cea profesională. De exemplu, toate activităţile noastre au trecut peste noapte în online şi a trebuit să ne redescoperim, să ne adaptăm foarte repede.

—   Cea mai importantă decizie pe care am luat-o în ultimul an:

Decizia de a sta cât mai aproape de clienţi, de a le arăta că ne pasă şi că suntem alături de ei în aceste vremuri dificile nu doar profesional, ci şi uman pentru că relaţiile au devenit mult mai strânse în această perioadă.

—   Work from home sau de la birou?

Munca la distanţă a devenit uzuală în unele sectoare, cum este şi al nostru, dar cred că întâlnirile faţă în faţă sunt foarte importante pentru a crea şi a întreţine relaţiile umane. Probabil un mod de lucru hibrid va fi opţiunea în următoare perioadă.

—   Locul din care îmi iau energia necesară depăşirii unei crize, precum cea generată de pandemie:

Familia.

—   Persoana care m-a inspirat cel mai mult în această perioadă:

Jacinda Ardern ‒ prim-ministrul  Noii Zeelande pentru modul în care a gestionat criza pandemică şi modul în care echilibrează guvernarea cu viaţa de familie.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.