De luni, din nou Carpati de Sfantu Gheorghe

Postat la 08 aprilie 2010 10 afişări

Dupa ce instanta a suspendat decizia ANAF de ridicare a autorizatiei de antrepozit fiscal, de luni se reia productia la Fabrica de Tigarete din Sfantu Gheorghe, unde angajatii se afla in somaj tehnic.

Viceliderul sindical Sandor Csaba a declarat ca marti a fost ridicat sigilul de pe masini si depozite, dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a suspendat decizia ANAF de ridicare a autorizatiei de antrepozit fiscal, ceea ce permite reluarea productiei la fabrica. El a spus ca deocamdata nu se stie cati din cei 103 angajati vor reveni la lucru, deoarece fabrica a pierdut din piata in perioada in care productia a fost oprita.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
comert,
tigari,
Carpati,
productie,
Sfantu Gheorghe
/actualitate/afaceri/de-luni-din-nou-carpati-de-sfantu-gheorghe-5835991
5835991
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.