De la RTC la cumpana

Postat la 23 octombrie 2007 1 afişăre

A patra afacere la care renunta anul acesta grupul RTC este distribuitorul de apa in sistem watercooler Aqua Regis, vanduta catre imbuteliatorul Cumpana pentru ceva mai mult de un milion de euro.

Pe parcursul lui 2007, omul de afaceri Octavian Radu, patronul RTC, a vandut divizia de distributie a cartelelor telefonice preplatite, PrePay, pentru care a incasat peste 15 milioane de euro de la grupul britanic PayPoint, si a inchis Depozitul de Vinuri si Depozitul de Legume si Fructe, din cauza volumului de afaceri insuficient. Aqua Regis nu e nici ea o firma mare, cu vanzari anticipate pentru acest an la peste un milion de euro si doar cu 3.000 de watercoolere. Cumpana, in schimb, are ocazia sa se consolideze cu aceasta achizitie: inainte de preluare estima pentru 2007 vanzari de circa 5,5 milioane de euro, corespunzator pozitiei secunde pe piata dupa La Fantana, distribuitor cu afaceri in jur de 22 de milioane de euro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
RTC,
Cumpana,
afaceri,
distribuitori
/actualitate/afaceri/de-la-rtc-la-cumpana-965810
965810
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.