De ce nu avem all-inclusive. Mitul romanului care da iama in mancare

Postat la 07 aprilie 2010 22 afişări

Hotelierii spun ca ofertele de acest tip nu sunt la mare cautare in Romania atat pentru ca statiunile au fost gandite dupa modelul comunist, cat si pentru ca ele nu sunt incurajate fiscal de catre stat

Spre deosebire de Turcia si chiar fata de Bulgaria, pe litoralul romanesc sistemul sejururilor all-inclusive s-a dezvoltat insuficient, hotelurile care practica aceasta metoda de turism putand fi numarate pe degete. Specialistii in domeniu au identificat mai multe cauze care au dus la aceasta situatie, de la sistemul fiscal la modul de administrare a plajelor, de la urbanismul statiunilor si pana la idei preconcepute. Sunt insa si patroni de hoteluri care practica acest sistem de ani de zile, fara sa le treaca vreo clipa prin cap sa renunte.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/de-ce-nu-avem-all-inclusive-mitul-romanului-care-da-iama-in-mancare-5826972
5826972
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.