De ce dau in judecata romanii doua hoteluri americane de lux

Postat la 05 februarie 2010 13 afişări

Muncitori straini, printre care s-ar afla si romani, dau in judecata doua hoteluri de lux din Orlando, Statele Unite, sustinand ca nu si-au primit salariul pe o luna, dupa ce firma angajatoare, VR Services, a fost inchisa, intr-un dosar de frauda, relateaza Orlando Sentinel, in editia electronica.

Muncitorii au fost plasati la mai multe hoteluri, inclusiv Walt Disney World's Swan and Dolphin Resort si Westin Imagine , prin intermediul angajatorului Very Reliable Services (VR Services), care este anchetat in prezent de Departamentul american pentru Securitate Interna, Departamentul american al Muncii si Guvernul brazilian. VR Services nu a mai platit salariile muncitorilor, asa ca hotelurile ar trebui sa preia aceasta sarcina, se arata in doua dosare separate, prezentate Curtii districtuale din Orlando. Muncitorilor li se promisesera 7,5 dolari pe ora si au lucrat aproximativ 160 de ore fiecare, potrivit plangerii.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
hoteluri,
romani,
judecata,
Orlando,
SUA,
frauda
/actualitate/afaceri/de-ce-dau-in-judecata-romanii-doua-hoteluri-americane-de-lux-5478268
5478268
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.