Cumparatorii Planorama cer sprijin autoritatilor pentru a se muta in locuintele achitate de doi ani

Postat la 26 august 2010 37 afişări

Cumparatorii din ansamblul Planorama, in insolventa, cer implicarea autoritatilor pentru a se putea muta in apartamentele pe care unii le-au achitat integral si schimbarea administratorului judiciar, care sustine ca mai este nevoie de doar 200.000 de euro ca primii locatari sa se mute in complex.

"Cerem institutiilor statului sa intervina pentru ca nu este normal, ca dupa ce domnul Ontanu (Nicolae Ontanu, primarul sectorului 2, in raza caruia este construit proiectul, n.r.), care a taiat panglica la punerea pietrei de temelie, creditand astfel investitorul, sa ne trimita acum in instanta sa ne rezolvam problemele. Cerem de asemenea schimbarea administratorului judiciar pentru ca nu reprezinta echidistant interesele tuturor partilor implicate in proiect ", a declarat intr-o conferinta de presa Florin Vasile, unul dintre cumparatorii din complex, care a format si o asociatie a cumparatorilor.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
imobiliare,
cumparatori,
planorama,
ansamblu
/actualitate/afaceri/cumparatorii-planorama-cer-sprijin-autoritatilor-pentru-a-se-muta-in-locuintele-achitate-de-doi-ani-7044312
7044312
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.