Cum vor imobiliarii sa relanseze piata: 1.000 euro/mp in Popesti Leordeni

Postat la 21 aprilie 2010 42 afişări

Noile proiecte imobiliare, construite intr-o perioada in care piata si preturile din constructii isi continua declinul, sunt pozitionate la marginea orasului si au preturi tot in jurul a 1.000 de euro/metrul patrat, comparabile cu cele ale apartamentelor deja finalizate si care au fost realizate la costurile din perioada de boom imobiliar.

La inceputul lunii mai va avea loc in Bucuresti un nou targ de locuinte, ai carui organizatori anunta ca intre expozanti vor fi si dezvoltatorii a doua proiecte imobiliare noi - Metropolitan Residence in Popesti Leordeni si Scandinavia Residence, pe soseaua Alexandria, in sudul Capitalei, zona Rahova.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/cum-vor-imobiliarii-sa-relanseze-piata-1-000-euro-mp-in-popesti-leordeni-5990231
5990231
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.