Cum se lupta intelectualii din PD-L cu trioul Blaga-Berceanu-Videanu

Postat la 15 ianuarie 2010 13 afişări

Prim-vicepresedintele PD-L Theodor Stolojan va propune, la Congres, modificarea statutului formatiunii democrat-liberale, astfel încat toate curentele din partid sa fie reprezentate în organismele de conducere - initiativa menita sa slabeasca influenta aripii vechilor democrati

"Este nevoie de reprezentarea tuturor curentelor, care sunt cel putin trei: liberal - format din fostii membri ai Partidului Liberal - Democrat -, democrat de dreapta si crestin-democrat", ne-a declarat, ieri, Stolojan. El a precizat ca, la aceasta modificare de statut, lucreaza deja primarul Aradului, Gheorghe Falca, si vicepresedintele Valeriu Stoica. "Exista astfel de prevederi si în statutul altor partide populare, cum ar fi în Spania", a precizat Stolojan.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politica,
Blaga,
Berceanu,
Videanu,
PD-L
/actualitate/afaceri/cum-se-lupta-intelectualii-din-pd-l-cu-trioul-blaga-berceanu-videanu-5341222
5341222
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.