Cum se imbraca un trend-setter

Postat la 02 februarie 2010 55 afişări

Potrivit unui studiu realizat de Gfk Romania tinuta standard a unui trend-setter presupune conversi, jeansi, tricou si hanorac imprimate, esarfa, caciula sau sapca moderna, geanta sport si bratari.

Concluziile studiului arata ca tinerii intre 15 - 20 de ani sunt foarte sensibili la felul in care sunt perceputi de cei din jurul lor, mai ales la perceptiile grupurilor din care fac parte, aici dorind in primul rand sa-si impuna personalitatea si sa iasa in evidenta.

Tinerii pun mare pret pe felul in care arata. Starea lor de bine depinde in foarte mare masura de aspectul lor exterior - nu doar imbracamintea fiind importanta, ci intregul look, inclusiv tunsoarea si restul accesoriilor. Hainele sunt extrem de importante, atat pentru fete, cat si pentru baieti. Le aleg cu grija si investesc fara niciun regret in ele o parte extrem de consistenta din banii de care fac rost. Tinuta standard a unui trend-setter in 2009 consta in: conversi, jeansi, tricou si hanorac imprimate, esarfa, caciula sau apca moderna, geanta sport, bratari.

Reprezentantii generatiei "Converse" percep tehnologia ca pe ceva obligatoriu pentru timpurile noastre, cele mai importante repere ale lor fiind telefonul mobil, mp3 playerul si PC-ul cu acces la Internet. "Tehnologia reprezint= un facilitator al unui stil de viata si un indicator de status. Cu cat esti mai tehnologizat ai acces la mai multe activitati, informatii, poti face anumite lucruri care st te fact vizibil", spune Oana Mirila, director de cercetare calitativa, la Gfk Romania.

Fata de tinerii din 2005, cei de astazi se dovedesc a fi mai blazati si mai dezamagiti de ceea ce le ofera societatea si de valorile promovate de aceasta, mai individualisti - mai putin dispusi sa-si asume responsabilitati sociale, mai radicali si mai putin dispusi la toleranta, precum si mai dependenti de comunicarea virtuala.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
lifestyle,
trend-setter,
moda,
Gfk,
studiu,
Converse
/actualitate/afaceri/cum-se-imbraca-un-trend-setter-5468544
5468544
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.