Cum pilotezi trei miliarde de euro

Postat la 06 octombrie 2009 122 afişări

Conduc afaceri de zeci si sute de milioane de euro. Sunt raspanditi in toate domeniile, de la banci la consultanta sau afaceri cu telefoane mobile.

Un lucru ii leaga pe toti - au absolvit Aeronautica, una dintre cele mai grele si mai spectaculoase facultati din anii comunismului. Printre ei - bancherii Sergiu Oprescu, Sorin Stoica, fostul proprietar al magazinelor de telefoane mobile Dasimpex, Florin Balu, fondatorul lantului Snack Attack, sau George Teleman, reprezentantul Equest. Povestile lor seamana cu ale altor tineri care au lasat o cariera in inginerie in anii '90 pentru a intra in afaceri. Dar lor le-a ramas comuna pasiunea pentru aviatie.

Click aici pentru a citi continuarea materialului.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/cum-pilotezi-trei-miliarde-de-euro-4959168
4959168
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.