Cum au reusit unii dezvoltatori sa faca locuinte in Colentina, iar altii intra in insolventa

Postat la 12 noiembrie 2009 98 afişări

Blue Tower, Sigma Residence, Lakeland si Planorama sunt doar patru dintre proiectele de ansambluri rezidentiale cu probleme in Colentina, considerat in urma cu doi-trei ani unul dintre cele mai atractive cartiere bucurestene pentru dezvoltatorii imobiliari.

In timp ce in cadrul proiectelor Rose Garden si Doamna Ghica Plaza au fost construite recent aproximativ 1.500 de apartamente noi, dezvoltatorii ansamblului Blue Tower au intrat in procedura de insolventa cand proiectul era aproape de finalizare, in timp ce israelienii de la Euro Habitat promit de mai bine de doi ani sa finalizeze primele locuinte din Planorama.

Intre timp, cererile de intrare in insolventa au inceput sa se inmulteasca si impotriva companiei care a anuntat construirea a 1.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/cum-au-reusit-unii-dezvoltatori-sa-faca-locuinte-in-colentina-iar-altii-intra-in-insolventa-5101030
5101030
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.