Cu laptopul in service: topul problemelor pentru producatori (GALERIE FOTO)

Postat la 15 iulie 2010 187 afişări

Una dintre cele mai frecvente probleme pe care le intampina consumatorii care isi cumpara un laptop este supraincalzirea bateriei. Din acest motiv, majoritatea producatorilor care au astfel de probleme cheama in service laptopurile cu pricina.

Cel mai recent incident de acest gen s-a petrecut la sfarsitul lunii iunie cand Sony a chemat in service aproximativ 500.000 de laptopuri, motivul principal fiind supraincalzirea. In 2006, compania a avut provbleme cu bateriile la aproximativ 9,6 milioane de laptopuri. De-a lungul timpului, Sony, Dell, HP si alti producatori de laptopuri au intampinat probleme asemanatoare.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
IT&C,
laptop,
defectiuni,
probleme,
baterii,
supraincalzire
/actualitate/afaceri/cu-laptopul-in-service-topul-problemelor-pentru-producatori-galerie-foto-6566160
6566160
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.