Criza ne grabeste.Designerii au scos deja noile colectii de toamna

Postat la 28 martie 2010 22 afişări

Tinerii designeri romani de incaltaminte si-au pregatit deja noile modele pentru colectiile de toamna. Imprimeuri , stiluri diferite si non-conformiste, unele chiar inspirate din folclor, si cat mai multa culoare. Au prezentat noile tendinte in cadrul targului de contractari care a avut loc in zilele de 25-27 martie in Bucuresti. Din pacate insa, comerciantii nu s-au aratat prea interesati de ce aveau de spus designerii in materie de tocuri si calapoade, motivand ca modele nu sunt "comerciale" si ca tin mai mult de sfera "haute-couture", decat de "pret-a-porter".

Cea de-a doua editie a Next Season, targ de incaltaminte si marochinarie exclusiv pentru contractari, desfasurata in perioada 25-27 martie la hotelul Rin Grand Hotel din Capitala a pus fata in fata producatorii si comerciantii. Un alt scop al acestui targ a fost cel de promovare a tinerelor talente in materie de design.

Cititi mai multe pe www.incont.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Designeri,
imbracaminte,
colectie,
criza
/actualitate/afaceri/criza-ne-grabeste-designerii-au-scos-deja-noile-colectii-de-toamna-5784282
5784282
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.