Criza din Romania, un test pentru succesul actiunilor UE si FMI

Postat la 24 noiembrie 2009 15 afişări

Romania reprezinta in prezent un test pentru UE, Fondul Monetar International (FMI) si Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD), care au reusit anul acesta sa ajute la evitarea unei crize bancare in Europa Centrala si de Est, comenteaza The Times, in editia electronica de marti.

Uniunea Europeana a avut un succes la scara redusa, dar surprinzator, in ceea ce priveste ajutorul acordat regiunii pentru evitarea unei crize bancare in acest an. Comisia Europeana a actionat neobisnuit de repede, iar institutii precum FMI si BERD si-au regasit scopul pe parcursul crizei economice mondiale, apreciaza The Times.

Mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
macroeconomie,
criza,
recesiune,
FMI,
UE,
Romania,
acorduri
/actualitate/afaceri/criza-din-romania-un-test-pentru-succesul-actiunilor-ue-si-fmi-5128927
5128927
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.