Copos deschide in Poiana Brasov un boutique-hotel de patru stele

Postat la 19 februarie 2010 60 afişări

George Copos va deschide la Poiana Brasov, in decembrie, un hotel de 100 de camere, clasificat la patru stele, in urma unei investitii estimate la circa zece milioane de euro.

"Va fi primul boutique-hotel adevarat din Romania. Lucram de patru ani la acest hotel, cu arhitecti austrieci. Hotelul va avea spa si piscina exterioara", a declarat Copos pentru MEDIAFAX. Boutique-hotelurile au de obicei dimensiuni reduse si se remarca prin design si o atmosfera intima. Copos a adaugat ca unitatea va fi construita pe structura Hotelului Sportul, pe care il detine in Poiana Brasov si din care va pastra doar peretii exteriori.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/copos-deschide-in-poiana-brasov-un-boutique-hotel-de-patru-stele-5563936
5563936
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.