Concertul Madonnei in Romania

Postat la 27 august 2009 27 afişări

Peste 60.000 de spectatori au asistat in parcul Izvor din Capitala, miercuri seara, la primul concert pe care Madonna l-a sustinut in Romania.

"Candy Shop" a fost prima piesa din setlistul serii. Imbracata intr-un costum negru, pe care l-a dezbracat piesa cu piesa, pana ce a ramas intr-o vesta si intr-o pereche de pantaloni foarte scurti, diva i-a salutat pe cei din public: "Hello Romania. Esti pregatita?", potrivit Mediafax.

Concertul a fost alcatuit din patru episoade - "Pimp", "Old School", "Gypsy" si "Rave".

Imediat dupa incheierea spectacolului, Madonna a plecat inapoi la hotelul Radison SAS din Capitala la care ea este cazata, alaturi de staff-ul sau si de cele doua fiice ale sale - Lourdes si Mercy.

Vedeti mai multe poze pe www.mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
concert,
madonna,
evenimente,
izvor,
bucuresti
/actualitate/afaceri/concertul-madonnei-in-romania-4806223
4806223
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.