Complex turistic de lux construit de un roman, in mijlocul junglei din Cambodgia

Postat la 26 martie 2011 93 afişări

La 8.200 de kilometri de Bucuresti, pe malul raului Mekong din Cambodgia, pluteste singurul complex de corturi de lux din lume. 4 Rivers Floating Lodge, un hotel de 2.000 de metri patrati si format din 12 corturi, este construit de la zero de un roman stabilit in Cambodgia.

Valentin Pawlik a investit un milion de dolari pentru a aduce plasmele si wi-fi-ul in mijlocul mlastinii, iar acum, la nici doi ani de la deschiderea complexului, a fost deja vizitat de mii de turisti, dar si jurnalisti de la New York Times sau Guardian. O noapte in corturile de la 4 Rivers costa intre 68 si 83 de euro. Patronul de la 4 Rivers a povestit, pentru Gandul, cum a ajuns sa construiasca si sa conduca un hotel in Cambodgia si cum vede el turistul roman.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
complex turistic,
investitie,
cambodgia,
turism
/actualitate/afaceri/complex-turistic-de-lux-construit-de-un-roman-in-mijlocul-junglei-din-cambodgia-8099891
8099891
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.